Thursday 9 October 2014

Kaikenkarvaiset Facebook-päivittelijät.

Moni tietää ne samat, usein toistuvat Facebook-päivitykset, julkaisut yms:

Ällö-yltiöpositiiviset päivitykset: "Hyvää huomenta kaikille! kahvi tässä valuu ja kohta ulos!" Se on hyvä että elämä luistaa, mutta joka aamu sama juttu ja päivitys? Kyllä, näitäkin on!

Ei kaikki aina voi olla pelkkää auringonpaistetta, eihän? ಠ_ಠ

Valittajat. Sitten se sieltä toisesta päästä, joka valittaa IHAN KAIKESTA. Kun nyt on huono olo ja voi hemmetti kun nyt taas sataa ja just oli hyvä fiilis. Aina samaa voivottelua päivästä toiseen ja tuo muitakin alas ainaisella negatiivisuudella. Ei kaikkea tarvitse jakaa kuitenkaan...


"Katsokaa kaikki, minä urheilen"-päivitykset.

Jatkuvasti tältä ihmiseltä tulee päivitystä että nyt ollaan taas tällä salilla ja sitten kohta ollaan tällä tanssistudiolla. Kohta tulee jo kuviakin kun nyt on taas uusi päivä ja lihasmassaa onpi kertyny. Ei tarvi jatkuvasti päivitellä samoja juttuja. :I
Foorumilta napattu tekstinpätkä, joka kuvaa hyvin näitä päivityksiä:


"Aamupalax raejuustoo ja tonnikalaa♥♥"
"Salille" 
*Kuva peilin kautta salilta "No pain no gain"*
"Olipas rankat treenit, oon niiiiiin pumpissa nyt" 
"Siis tää X protskupirtelö on niin hyvää"
"Nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa taas salille" 


Huomiopäivitykset. Tiedätehän kun joltain tulee päivitys tyyliin: "Just joo, kiva taas :(((" pakostikkin huutaa ihmisiä ihmettelemään, että mikä nyt on. Ja voi jukolauta jos asiasta ei sitten halutakkaan kysyessä puhua! 


"Tykkään jokaisesta omasta kuvastani sekä päivityksistä"-Ihminen.


Kuvia miten sattuu. Onko ihan pakko lisätä kuvia väärinpäin tai sivuttain? Sori, mutta en ymmärrä tätä ilmiötä. Se ei ole trendikästä, ei millään tavalla coolia eikä uniikkia, näyttää tyhmältä :'D Ja sitten parasta kun kuvatekstinä on jotain: "ei jaksa kääntää" = et osaa kääntää. En mä ainakaan kelpuuttais omaa kuvaani jos se ois miten sattuu.


Kuvaspämmijät. Ihmiset, jotka lisää miljoona kuvaa päivässä, oikeesti. Siis niitä vaan tulee  kun sieniä sateella että mieli tekee juosta karkuun johonkin bunkkeriin. Ja sekin vielä, että sen pienen kuvaussession jälkeen ei tarvitse lisätä niitä KAIKKIA kuvia! Sama tausta, vaatteet, meikki yms mutta vaan vähän eri kulmista. Camoon! Ei kukaan tollasta galleriaa jaksa selata.


Foursquare-spämmijät: Pakko päivittää AINA, oli sitten missä tahansa. 


Tykkäyskerjääjät: "100 tykkäystä niin teen sitä ja tätä ja tota". Etkö voi tiettyä asiaa tehdä ennenkuin saat tietyn määrän tykkäyksiä? "Tykkää tästä niin annan sulle arvosanan chattiin" Hyi.


"Seurustelen ja minun tarvitsee päivittää joka kuukausi yhdessäolostamme". Kyllä se vuoden välein on iha sopivaa päivitellä, muttei noin usein kuitenkaan.


Keskustelut seinillä. Pakko kysyä kaverilta hänen seinällään, että lähteekö tämä kohta kahville, ynnä muuta. Chattiahan ei voi käyttää...


Ja sitten kun kuvia kehutaan..."no hyi oon ruma mut kiitti!!" *facepalm*


Merkkaajat. Jokaiseen kuvaan täytyy merkitä puolet niistä kaikista 5000:sta kaverista.


En siis tälläisten vuoksi persaustani revi, eikä omat päivityksenikään aina ole "järkeviä". En kyllä varmasti ole ainoa joilla on tälläisiä päivittelijöitä kavereissaan. ;3

No comments:

Post a Comment